BodySculptor exCell+

BodySculptor exCell+ je aparat renomiranog francuskog proizvođača Cosmosoft.

BodySculptor exCell+ se zasniva na klinički dokazanoj tehnologiji koja će vam omogućiti da smršate bez muke, vježbanja i rigoroznih dijeta.

Tehnologija se zasniva na kombinaciji niskofrekventnog magnetnog polja i mikropresure što rezultira mršavljenjem i smanjenjem masnih naslaga.

Klinička istraživanja su pokazala da se nakon 12 tretmana prosječno izgube dva konfekcijska broja. Možete birati između dvije vrste programa - ubrzanog u trajanju od dvije sedmice i standardnog u trajanju od 4 - 6 sedmica.

Zvuči interesantno? Pročitajte više!

LPG

Lipomasaža je prirodno, naučno dokazano najefikasnije rješenje za dugotrajno smanjenje masnih naslaga i stvaranje vitke linije.

Masaža tkiva nezavisnim motorizovanim valjcima je metoda koju je razvio LPG. Na ovaj način se stimuliše lipoliza što čini da su anticelulitni tretmani i tretmani lokalizovane masnoće efikasniji nego ikad prije.

LPG je iskoristio mnogobrojna naučna istraživanja i dugogodišnje iskustvo prilikom dizajniranja uređaja Lipo M6. Uz pomoć novih protokola i nove generacije LPG opreme rezultati tretmana postaju vidljivi već nakon samo nekoliko dana.

Lipo M6 se sa uspjehom primjenjuje kod:

 • anticelulitnih tretmana,
 • regulisanja tjelesne težine,
 • smanjenja lokalizovane masnoće,
 • oblikovanja tijela,
 • zatezanja kože,
 • kreiranja vitke figure,
 • postporođajne njege,
 • ublažavanja fizičkih promjena u menopauzi,
 • limfne drenaže,
 • ublažavanja posljedica liposukcije,
 • problema otečenih nogu.

Više informacija o LPG tretmanima možete naći na http://www.lpgsystems.com/.

Kavitacija

Metoda ultrazvučne kavitacije osigurava prijatnu i uspješnu alternativu liposukciji i sličnim hirurškim intervencijama.

Ultrazvučna kavitacija je neinvanzivna i bezbolna terapija bez neželjenih efekata koja omogućava brz, siguran i jedinstven rezultat u oblikovanju tela. Kavitacija se sprovodi tako što se područje koje se želi tretirati prelazi sondom kroz koju niskofrekventni ultrazvučni talasi prodiru u područje potkožnog masnog tkiva gde dolazi do selektivnog razbijanja masnih ćelija bez oštećivanja okolnog tkiva.

Zavisno od vrste celulita i područja koje se tretira, biraju se odgovarajući programi – za oblikovanje stomaka, bedara, bokova, nadlaktice, natkoljenice i stražnjice. Nakon samo jednog tretmana obim tretiranog dela tela se smanjuje za nekoliko centimetara.

Uređaj Cavite Perfect djeluje samo na masne ćelije, dok koža, cirkulatorni sistem, nervni i mišićni sistem ostaju netaknuti.

Metoda kavitacije predstavlja prelomnu tačku u problematici rješavanja celulita i prekomernih masnih naslaga na pojedinim delovima tijela. Stroga dijeta, naporno i dugotrajno vežbanje i hirurška intervencija (liposukcija) do sada su bile jedine metode kojima se pokušavao riješiti problem celulita.

Kako djeluje kavitacija?

Kavitacija je proces koji počinje kada niskofrekventni ultrazvučni talasi mehanički „buše“ membrane masnih ćelija pri čemu se masnoća u obliku triglicerida oslobađa u međućelijsku tečnost. Ostaci razbijenih masnih ćelija eliminišu se putem limfnog sistema i jetre.

Niskofrekventni talasi su fokusirani na tačno određenoj dubini gde se vrši selektivno razbijanje potkožnih masnih ćelija (Lysis of Adipocytes) bez oštećenja okolnog tkiva. Tretman Cavite Perfectom pruža gotovo jednake rezultate kao estetski zahvat, ali bez anestezije, bolova i dugotrajnog oporavka. Poslije tretmana se primjenjuje limfna drenaža kako bi se razbijene masne ćelije što lakše uklonile iz organizma.

Firming illustration