BodySculptor® exCell+

Izgubite dva konfekcijska broja za samo 12 tretmana

B-Line je prvi centar u Bosni i Hercegovini koji nudi novi način mršavljenja cijelog tijela, od brade, preko ruku i stomaka, pa sve do potkoljenica.

Patentirana BodySculptor tehnologija vam omogućava da bez muke, vježbanja i rigoroznih dijeta smanjite obim svog tijela.

BodySculptor exCell+ je namjenjen svim ženama koje žele vratiti figuru nakon trudnoće, riješiti se stomačića nastalog u menopauzi ili samouvjereno nositi bikini na plaži.

 

Tijelo iz vaših snova

BodySculptor exCell+ koristi tehnologiju koju je tokom 1990-ih usavršila francuska kompanija Cosmosoft® i koja se zasniva na kombinaciji niskofrekventnog magnetnog polja i mikropresure.

Niskofrekventno magnetno polje stimuliše transport Ca++ jona, a kontrolisana mikropresura vrši limfnu drenažu. Na ovaj način se stimulišu biološki mehanizmi lipolize, koji rezultiraju u mršavljenju i smanjenju masnih naslaga.

Tretman pruža osjećaj ugode, prijatne topline i potpune relaksacije.

Koliko traju rezultati?

Odlični rezultati BodySculptor metode ne prestaju sa zadnjim tretmanom, jer se mehanizam reaktivacije ćelija nastavlja dugo nakon završenog programa. Ispitivanja pokazuju da ćete rezultate programa vidjeti i nakon šest mjeseci uz uslov da se zdravo hranite i redovno vježbate svake sedmice.

 

Tretmani i programi

Dvije vrste tretmana - ubrzani i standardni

 

Klinička ispitivanja koje je radila dr. Ghislaine Beilin u novembru 2007. pokazuju da se nakon 12 tretmana u prosjeku gube 2 konfekcijska broja.

Sami tretmani su vrlo opuštajući - udobno ležite, tijelo vam je ugodno toplo, a ritmični rad mikropresure vas u potpunosti opušta i relaksira. Tretman traje 30 minuta i izuzetna je prilika da se opustite, slušate omiljenu muziku ili čitate knjigu.

Za postizanje optimalnih rezultata preporučuje se program od 12 tretmana. Postoje dvije varijante programa: standardni i ubrzani. Kod standardnog programa se rade 2 - 3 tretmana sedmično, što rezultira trajanjem programa od 4 - 6 sedmica, dok se kod ubrzanog programa radi 1 tretman dnevno, 6 dana u sedmici, tako da kompletan program traje samo dvije sedmice.

Opustite se i uživajte...

30 minuta u miru, okruženi laganom muzikom i sa omiljenom knjigom u ruci.
Ili jednostavno zatvorenih očiju...

Idealna priprema za ubrzani tempo radnog dana ili savršeno opuštanje na kraju istog.

Provjerena i pouzdana metoda

BodySculptor exCell+ se već duže od 10 godina koristi u gotovo 1.000 salona širom svijeta. Vlasnici salona i njihovi zadovoljni klijenti su najbolji dokaz o efikasnosti metode.

Vodeći svjetski magazini, kao što su Elle, Femme Actuelle i Marie-Claire, su sa pohvalama pisali o metodi i postignutim rezultatima.

Sigurni smo da ćete i vi, kao i toliki drugi, biti zadovoljni sa BodySculptor metodom i rezultatima koje ćete ostvariti bez uloženog napora.


Saznajte više

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na telefon 051/230-990 ili na e-poštu info@bline.ba.

Saznajte više: